Selecteer een pagina

Voorgerecht

Carpaccio van het Waardse rund met gemengde salade, schilfers van Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, uitgebakken spekjes en basilicumdressing
of
Parade van Noorse zalm
of
-vegetarisch
Salade met ovengeroosterde bietjes, rucola, gerijpte geitenkaas, gebrande walnoten en dressing van Aceto Balsamico
of
Proeverij van gevogelte

Hoofdgerecht

Spies van gepelde scampi’s en coquilles St. Jacques begeleid door groene kruiden risotto, geroosterde bospeen, groene asperges en saus van beurre blanc
of
Op lage temperatuur gegaarde rundersukade begeleid door stamppot van rucola, uiencompote en rodewijnsaus
of
-vegetarisch
Gegrilde groene asperges geserveerd met groene kruidenrisotto, schilfers van oude boeren Stolwijkse en Hollandaisesaus
of
Gebakken entrecote van het rund met een torentje van aardappelgratin en in de oven bereide courgette, paprika, aubergine en ui, begeleid door kruidensaus

Nagerecht

Hollands kaasplateau met kletzenbrood en rinse appelstroop
of
Drieluik van koek:
Tiramisu, bitterkoekjesbavarois en Goudse stroopwafelijs
of
Tartaar van verse ananas geserveerd met pure chocolademousse en romig kokosijs

Restaurant De Mallemolen

Oosthaven 72
2801 PG Gouda
0182-515430
mallemolen@telfort.nl
www.restaurantdemallemolen.nl/